Reiki Healing

Reiki healing tilbydes pt. kun til klienter med cancer.

 

Reiki healing (Mikao Usui) - en behandling:

En healer kan kanalisere universel energi ned gennem sin krop og ud gennem hænderne. Da energien er universel, kommer healeren ikke til at dræne sig selv for energi – tværtimod vil hun ofte selv få en del af kagen. Der kan derfor heller ikke blive overført negativ energi fra healeren til klienten eller omvendt.

Reiki påstår at være en holistisk energi der virker på alle energiniveauer: det fysiske, det følelsesmæssige, det mentale og det spirituelle, og at kunne være med til at helbrede alle ubalancer lige fra forkølelse til ondt i sjælen.
Der er grundlæggende to former for reikihealing: håndspålæggelse og fjernhealing.

Den mest anvendte form er håndspålæggelse hvor klienten er til stede i samme rum som healeren. Klienten vil normalt ligge på en briks med tøjet på, et tæppe over sig og med lukkede øjne. Healeren vil så nænsomt placere sine hænder forskellige steder på kroppen oven på tæppet. De enkelte positioner holdes så længe healeren vurderer at der overføres energi. Denne energioverførsel kan af begge ofte mærkes som en prikken eller en pludselig varme eller kulde. En session tager normalt 30 - 90 minutter, og der tales normalt ikke under behandlingen.

Man kan også blive fjernhealet, dvs. uden at møde op hos en healer. Da reikienergien er universiel er healeren i stand til at kanalisere energien til klienten uden at denne er til stede.

I reiki ses en behandling som en kraftig energitilførsel til klienten på alle energiplaner (fysisk, emotionelt, mentalt, spirituelt). Eventuelle ubalancer (dvs. fysiske sygdomme, undertrykte følelser mv.) på disse planer vil blive bearbejdet af den tilførte energi og mange ubalancer vil helt forsvinde efter én eller få behandlinger. Da det er klientens eget energilegeme der bestemmer hvor meget energi hun/han har brug for, vil ændringerne komme i et tempo som hun/han også er parat til.

Reiki healing tilbydes pt. kun til cancer patienter.

Jeg kører gerne ud til hjemmebehandling eller sygehusene Thisted, Farsø og Aalborg, mod betaling af kørsel og tid. Ring og hør nærmere.

 

Hvad betyder Reiki healing?

Reiki har sin oprindelse i tibetansk buddhisme og er universiel livsenergi. Rei betyder universel og ki betyder livsenergi. Reiki er én form for healing. Energien hjælper din krop til at helbrede sig selv.

Hvad kan Reiki healing?

 • Give fornyet energi og kraft.
 • Virke mod alle smerter i krop, sind, sjæl.
 • Virke på ubehag, søvnproblemer, fysiske og psykiske problemer, ubalancer o.m.m.a.
 • Kan genoprette åndelig og mental ligevægt.
 • Renser kroppen for giftstoffer.
 • Er fantastisk effektiv mod stress.
 • Kan mindske bivirkninger fra medicin og understøtte virkningen.
 • Mindsker bivirkninger og ubehag under og efter kræftbehandlinger. Gode erfaringer.
 • Reiki healing er en mest blide og nænsomme behandlingformer der findes.
 • Reiki healing årsagsbehandler.
 • Er for krop, sind og sjæl til alt skabt!
 • Kan også meget meget mere!

 

OBS:

Tilbydes ikke til personer med pacemaker.

Erstatter ikke læge behandling og medicin.

Der gives ingen diagnose!

 

Effektiv mod bl.a.:

Bivirkninger ved kræft og kræftbehandlingen

Bivirkninger i øvrigt ved behandling og medicinering

 

 

Kilde: Lena Sand Øjerson